Wat kan ik doen met mijn geboekte zomervakantie?

corona en zomervakantie

 

 

 

De coronacrisis heeft een grote impact op ons allemaal. Nog steeds is er veel onzeker, onder andere de mogelijkheid op een vakantie in het buitenland. De zomervakantie komt steeds dichterbij. Wij begrijpen dat de huidige situatie vervelend is. Een vakantie kost altijd geld en het is heel jammer als deze niet door kan gaan.

Heeft u een vakantie geboekt en weet je niet of deze door kan gaan? Of twijfel je of je de reissom nu wel of niet moet betalen? Wij helpen jou graag verder.

Advies: nooit zelf annuleren

Annuleer jouw reis nooit zelf! Het is namelijk aan de reisorganisatie om als eerste met een oplossing te komen in de vorm van restitutie, mogelijkheid tot omboeken óf een compensatie zoals een voucher.

Lees in dit handige STAPPENPLAN van de verzekeraar Nh1816 wat je wél kunt doen.

Vragen?

In het blog van Nh1816 BLOG  vind je meer informatie. Staat jouw vraag er niet tussen?

of is uw annuleringsverzekering elders ondergebracht dan bij Nh1816 let dan goed op de voorwaarden van de bijbehorende maatschappij en neem hiervoor graag contact met ons op!

Wij hopen dat je gezond bent en blijft. We wensen je veel sterkte en succes de komende periode! Met z’n allen kijken we uit naar betere tijden.

 
 
 

 


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 22-05-2020. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.


Hypotheek oversluiten. Wat levert dat op?
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie