Te koop ; Woning in geliefde wijk Blijdorp te Rotterdam !

Bentinckplien

 

 

 

 

 

 

https://www.funda.nl/koop/rotterdam/appartement-86682679-bentinckplein-27/ 

 

Aan het sfeervolle Bentinckplein te Rotterdam ligt  een zeer lichte 4 -kamer Maisonette woning !

In de zeer gewilde wijk Blijdorp treft u de Europa flat aan. Een unieke ligging !  De uitvalswegen zijn om de hoek waardoor u gemakkelijk de Rotterdamse Ring op kunt rijden, maar ook kunt genieten in het Vroesnpark voor een wandeling. Met het gemak dat verschillende winkels direct aan het plein aanwezig zijn, zoals Albert Hein, Dirk, een  bloemenwinkel, kapsalon en medische voorzieningen. Ook het gezellige centrum van Rotterdam is binnen enkele minuten op loopafstand of fiets te bereiken!  

Zeker een groot pluspunt van deze woning is dat er aan weerzijde van het pand een balkon aanwezig is! Zo heeft u bij mooi weer altijd een plek voor bijvoorbeeld een koffie of thee momentje  en kunt genieten van de Rotterdamse Skyline.

Als u de 4 kamer bovenwoning op 3e etage aan het Bentinckplein binnenkomt valt gelijk de ruime en lichte woonkamer op. De keuken treft u aan in een aparte ruimte aan de voorzijde van galerij.

In de hal treft u naast een inpandige opbergruimte met CV-opstelling en aansluiting wasmachine, het toilet aan met een speelse tegel.

Middels een vaste trap komt u op de boven etage waar maar liefst 3 gerenoveerde slaapkamers aantreft samen met de badkamer.  Bij de grootste slaapkamer aan de voorzijde treft u  het 2e balkon aan. Deze kamer heeft over de gehele breedte ramen, wat zorgt voor een heerlijk lichte ruimte. Ook de 2e slaapkamer is verrassend ruim te noemen! Doordat dat slaapkamers op de bovenste etage van het complex zijn gesitueerd heeft u geen hinder van geluiden vanuit een bovenwoning !

 

De moderne badkamer is voorzien van ligbad met douche gelegenheid,  wastafel en tweede toilet.

Voor uw opslag is er een externe bergruimte aanwezig

 

Wij nodigen u van harte uit om deze woning te beleven ! Bel Henry of Linda voor een bezichtiging onder 0181-325545 


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 08-07-2019. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.


Hypotheek oversluiten. Wat levert dat op?
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie