Henry van Willigen

Henry Van Willigen

Eigenaar

Uw adviseur voor alle particuliere,  zakelijke verzekeringen, bancaire zaken, hypotheken, aankoop- en verkoopmakelaar

info@vwadvies.nl

 

 

 

 

 Linda Vrijland - Elferink

Linda Vrijland - Elferink

Hoofd binnendienst

Verzekeringsadviseur, uw contactpersoon bij vragen over particuliere en of zakelijke verzekeringen, schadebehandeling en daarnaast uw aankoop - verkoopmakelaar

 

linda@vwadvies.nl

 Bianca Gerritsen

Bianca Gerritsen

Adviseur

Uw allround verzekerings & hypotheekadviseur

Begeleider echtscheidingen

 

bianca@vwadvies.nl

 

 Dave Edwards

Dave Edwards

Werkt al meer dan 17 jaar met volle tevredenheid bij Van Willigen  !

Hij is onze spin in het web als als het gaat om administratieve vraagstukken en zorgt ervoor dat dit allemaal gladjes verloopt.

Hij kan u als geen ander op weg helpen mocht u er zelf even niet meer uitkomen op het gebied van premieverrekeningen, polismutaties of andere administratieve processen. U merkt het niet maar door Dave loopt het allemaal op rolletjes

dave@vwadvies.nl

 Anke Adriaanse

Anke Adriaanse

Deze ervaren dame kent haar pappenheimers op het gebied van hypotheken inmiddels wel ! Heeft u advies nodig bij een onverhoopte breuk in uw huwelijk ? Dan bent u bij ons op het juiste adres ! Als geregistreerd echtscheidingsplanner is Anke aangesloten bij EFA EHP RFEA en uitstekend in staat u een passend advies te geven bij aankoop van uw woning, ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid bij echtscheiding, maar ook bij complexe vragen over inkomens- en vermogensverzekeringen.

anke@vwadvies.nl

 

 Ivette Caspers - vd Hilst

Ivette Caspers

Sinds februari 2015 is Ivette een vertrouwde naam voor u! Deze vrolijke jonge dame past uitstekend in ons team en heeft al vele cliénten naar volle tevredenheid begeleidt bij een onverhoopte schade. Maar ook wij zijn al sinds haar komst  erg blij met Ivette!

Door haar deskundigheid en ruime ervaring kan zij u erg goed adviseren bij het aanpassen of aanvragen van uw schadeverzekeringen. Ivette is aanwezig op dinsdag, donderdag en vrijdag.

 

ivette@vwadvies.nl

 

Cornelis van Velzen

 

Cornelis van Velzen

De benjamin van ons team is sinds 2016 helemaal op zijn plaats bij Van Willigen. Cornelis is fulltime werkzaam, dus grote kans dat u deze jongeman aan de andere kant van de lijn treft.  Dan boft u,  want hij kan u uitstekend adviseren over al uw schade- en inkomensverzekeringen.

Cornelis heeft een behoorlijk dosis geduld, een uitstekend inlevingsvermogen en kan u als adviseur ´Schade en Inkomen´ uitstekend te woord staan over complexe vraagstukken. Het is ook mogelijk een afspraak te maken met Cornelis om uw verzekeringen persoonlijk met hem door te nemen!

 

cornelis@vwadvies.nl

 

Willemijn Patoir - van Grinsven

 Willlemijn Patoir - Van Grinsven

Door overname van Patoir Assurantien is Willemijn in ons team verwelkomt. Willemijn heeft voor ons gekozen vanwege de bekende 'klik'en wil graag meer diepgang in haar adviesvaardigheden brengen, dan is zij in ons bedrijf helemaal op haar plaats. Sinds de zomer van 2018 staat zij u vier dagen per week te woord bij een onverhoopte schade, maar kan u ook prima adviseren bij het wijzigen of aanvragen van een partiucliere of zakelijke schadeverzekeringen.

 

willemijn@vwadvies.nl

 

 

 

 

 

Meer Keuzes
De laagste rente is nu:
meer informatie
De renteverwachting?
meer informatie