Fantastische hoekwoning met garage en carport in Spijkenisse TE KOOP

           

Dahliastraat 2

Spijkenisse

Vraagprijs € 344.500,- k.k. 

 

  Deze fantastische hoekwoning met garage en carport 

 is vast een kanshebber om uw nieuwe Thuis te gaan worden!

In de geliefde wijk Hoogwerf mogen wij u deze nette vijfkamerwoning aanbieden! Door de aanbouw voorzien van een riante woonkamer, twee dakkapellen, 20 stuks zonnepanelen en een speelse buitenkamer aan de houten carport.

Deze woning heeft een ruime maar ook zeer lichte woonkamer door de drie mooie Velux dakramen en een nette schuifpui. Een fijne plek om na een drukke dag tot rust te komen!

De keuken is aan de voorzijde van het pand en voorzien van de nodige apparatuur. Op de eerste etage bevinden zich 3 slaapkamers, moderne badkamer voorzien van inloopdouche en meubel en een apart toilet. 

Op de bovenste etage zijn twee dakkapellen met inbouwspots aanwezig waardoor er een grote ruimte is gecreëerd, deze kan als vierde slaapkamer of bijvoorbeeld als kantoor aan huis in gebruik worden genomen.  

In de zomermaanden, maar ook in andere perioden van het jaar kunt u genieten van de aanzienlijke achtertuin. Deze is gelegen op het Zuid-Oosten met achterin de vrijstaande stenen garage welke te bereiken is middels een kanteldeur en aparte tuindeur. De gehele achtertuin is vrijwel onderhoudsvrij door de nette tegels en omringd met schutting.

Naast de woning is een houten carport geplaatst, welke geheel afgesloten kan worden. Aansluitend hieraan aan een zeer sfeervol buitenkamer met houtkachel, zodat u ook bij mindere temperaturen bij de kachel buiten kunt vertoeven.

Deze woning aan de Dahliastraat met eigen oprit is gelegen in een rustige straat, winkelcentrum ’t Plateau is om de hoek net als verschillende uitvalswegen naar de snelweg.(binnen 3 minuten)

Spijkenisse valt onder de gemeente Nissewaard, gelegen tussen Rotterdam en Zeeland. Goed bereikbaar vanuit de Dahliastraat is het gezellige stadshart met meer dan 250 winkels, verschillende horeca, theater, bioscoop, zwembad en er zijn volop recreatiemogelijkheden zoals het Hartelpark.

Interesse gekregen om deze leuke woning te komen bekijken? Neemt u graag contact met ons op middels info@ewmakelaars.nl of 0181-325545.

 

Voor meer informatie check onze makelaardij website

https://ewmakelaars.nl/dahliastraat-2-spijkenisse

Dahliastraat 2 spijkenisseDahliastraat 2 spijkenisseDahliastraat 2 spijkenisse


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 24-02-2023. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.


Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Hypotheek oversluiten. Wat levert dat op?
meer informatie