Sfeervol appartement in Rotterdam in de verkoop

Op de hoek van het appartementencomplex vind u op de 3e etage deze zeer leuke woning met 2 slaapkamers. Als u binnen komt valt uw oog direct op de lichte woonkamer met schuifpui naar aangelegen balkon. Dit zuidelijk gelegen balkon biedt een heerlijke plek voor een kopje koffie met uitzicht over de groenrijke singel.

 

De sfeervolle glazen deuren in de woonkamer zorgen voor afsluiting naar de grote slaapkamer aan de achterzijde. U kunt er voor kiezen deze glazen deuren weer in gebruik te nemen om één grote woonkamer te creëren!

De eenvoudig maar praktisch ingerichte keuken met CV-opstelling en aansluiting voor o.a. wasmachine is aan de voorzijde van het pand gelegen. Hier treft u tevens het tweede balkon aan.

Aan de achterzijde van het pand treft u de tweede slaapkamer met het 3e balkon aan met uitzicht over de onderliggende tuinen.

In de gang is de toiletruimte gesitueerd, voorzien van een witte tegel met zwarte accenten en zwevend toiletpot.

 

De badkamer is deels betegeld met een witte tegel, aparte douchegedeelte en wastafel.

 

Voor uw opslag is er een externe bergruimte op de begane grond aanwezig.

 

De Koggestraat heeft een uitstekende geografische ligging door dichtbijgelegen snelwegen en het openbaar vervoer. Zowel het centrum van Rotterdam als Schiedam zijn binnen 10 minuten bereikbaar.

Daarnaast is de supermarkt om de hoek te vinden en zijn diverse scholen, sportgelegenheden en winkels op loopafstand bereikbaar.

 

Vanwege bouwjaar 1950 zal de verkoop geschieden met opname van ouderdomsclausule.

 

Interesse gekregen om deze woning te komen bezichtigen? Bel of mail ons voor een bezichtiging via 0181-325545 of info@ewmakelaars.nl  www.ewmakelaars.nl

 


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 09-09-2020. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.


Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie