Huis met karakter te koop in Zwartewaal !

Dorpsstraat zwartewaal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bent u op zoek naar een zeer sfeervolle vrijstaande woning in Zwartewaal ? Dan is deze karakteristieke 5 kamer woning aan de Dorpstraat 42 vast iets voor u!

 

Vraagprijs € 349.995,- k.k.

 

Deze woning heeft alles wat u waarschijnlijk maar wenst, een praktische ligging ten opzichte van de uitvalswegen, veel groen in omgeving, jachthaven voor de deur, maar vooral veel karakter en in goede onderhoudsstaat..

 

Het uitzicht vanuit de woonkamer op jachthaven zal u aan deze woning aanspreken en de bijzondere locatie in het oude centrum van Zwartewaal.

 

Praktisch gelegen, mede door de toegangswegen naar Rotterdam, Brielle, Spijkenisse en de Europoort, maar in Zwarteaal vind u ook een buurtsuper, basisschool en horecagelegenheid op loopafstand. Daarbij zijn de recreatiemogelijkheden niet te vergeten voor een heerlijke fiets of wandel tocht. Op loopafstand vind u het Brielse Meer en binnen 15 minuten treft u het strand van Rockanje of Oostvoorne al aan!

 

Indeling van de woning

Als u auto heeft geparkeerd heeft u direct een vakantiegevoel door de uitkijk over de verschillende boten in de haven en betreedt u de woning via de tuin. Middels de hal krijgt u toegang tot de woonkamer Deze ruime opgezette woonkamer biedt u een comfortabele ruimte en sfeer door de verschillende glas in lood ramen.

Op deze beneden etage vind u tevens een praktische ruimte welke nu als een kantoor in gebruik is genomen en een afgesloten opbergruimte voor wasmachine / droger , cv installatie en toilet.

 

De oude smederij is omgetoverd tot een zeer gezellige woonkeuken, door het grote dakraam krijgt u fantastisch licht naar binnen om heel gemakkelijk een relax moment te creëren. Dit gedeelte van de keuken kunt u overigens ook vanuit de straatzijde betreden, zodat u aan weerskanten toegang tot de woning heeft.

Vanuit de ruim opgezette keuken met apparatuur komt u in de tuin. De keuken is voorzien van verschillende apparatuur ; combimagnetron, keramische kookplaat, vaatwasser, koelkast, afzuigkap en natuursteen/granieten aanrechtblad.

 

De onderhoudsvriendelijke tuin is een heerlijke plek voor drankje of BBQ-avond !

Op de eerste etage vind u maar liefst 3 net afgewerkte slaapkamers en de badkamer. Deze is van voorzien van een douche,  ligbad en dakraam. Twee slaapkamers hebben een eigen wastafel, evenals op de overloop treft u praktisch een derde wastafel aan.

 

Op de zolderetage van de schuur treft u de vierde slaapkamer aan, evenals een opslag ruimte en overloop met oude balken welke door het lijnenspel zorgen voor karakter en de sfeer van het pand extra benadrukken !

  

Kortom: een zeer leuke woning op een sfeervolle locatie die een bezoekje waard is. Bel ons onder telefoonnummer 0181-325545 voor een bezichtiging. U kunt vragen naar Henry of Linda.


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 14-07-2019. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.


Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie