Leuke eengezinswoning in Vlaardingen NIEUW in de VERKOOP

Op zoek naar een rustig gelegen 4 kamer woning in Vlaardingen ?

Dan is deze woning aan het autovrije plein van Piet Heinplaats vast iets voor u! 

Vraagprijs € 254.500,-  k.k.

 

Deze praktisch gelegen eengezinswoning ligt binnen enkele minuten van de wegen richting Rotterdam, Hoek van Holland en Den Haag. Winkels, basisscholen, kinderopvang , restaurants, sportveld, busstation, metrostation allemaal op loopafstand ! Door het gezellige speelpleintje voor de deur heeft u geen auto’s voor de deur. Bij Vlaardingen denkt men gelijk aan het gezellige oude centrum, recreatiegebied de Krabbeplas en stadspark het Hof. En niet te vergeten de Broekpolder waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen en zelfs Schotse Hooglanders tegenkomt.

 

Indeling van de woning

Begane grond:

Via de ruime onderhoudsvrije voortuin komt u in de lichte hal met betegeld toilet. De royale woonkamer is zo’n 35 m2 voorzien van frisse laminaatvloer, spachtelputz wanden en een schuifpui naar de geheel betegelde achtertuin. De moderne lichte keuken is van alle gemakken voorzien én beschikt over een grote bijkeuken met ruime opbergmogelijkheden en aparte toegang tot de achtertuin.

 1e verdieping

Functionele en ruime badkamer met 2e toilet en voldoende lichtinval door het dakraam, Ouder- en kinderslaapkamer beiden voorzien van laminaatvloer en uitzicht op het kindvriendelijke plein. Op deze etage vind u ook heel praktisch een aparte ruimte met opstelling CV-ketel, aansluiting wasmachine/ droger.

 2e verdieping

Middels een vaste trap bereikt u de ruime tweede etage met een praktische inbouwkast. Op deze etage vindt u een slaapkamer en een ruimte waar u een 4e slaapkamer of kantoorruimte kunt realiseren. Óf kiest u ervoor één grote slaapkamer te realiseren ? Door de vlizotrap bereikt u de handige opbergzolder.

Oplevering in overleg, snelle oplevering is eventueel mogelijk.

 

Kortom een woning met potentie !

 Wij nodigen u van harte uit om deze eengezinswoning te bezichtigen. U kunt ons bereiken onder telefoonnummer  0181-325545 of info@ewmakelaars.nl voor het maken van een afspraak of nadere informatie !

Piet Heinplaats Vlaardingen


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 03-07-2019. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.


Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Hypotheek oversluiten. Wat levert dat op?
meer informatie