Nieuw in de verkoop ! zeer leuk 3 kamer appartement in Capelle aan den IJssel

Dit ruim opgezette jaren ’80 appartement aan de Mari Andriessenrade ligt in de gewilde wijk Schollevaar. Een leuk deel van Capelle aan den IJssel waar u verschillende winkels treft en het openbaar vervoer om de hoek is. Maar waar u ook op loopafstand kunt genieten van het Schollebos voor een heerlijke wandeling of relaxmomentje.

Centraal gelegen in Capelle Schollevaar, op loopafstand van Het Schollebos, winkelcentrum “de Scholver” voor de dagelijkse boodschappen, Woonmall en Shopping Center Alexandrium en openbaar vervoer van bus- en NS station “Capelle Schollevaar”. Verder is de woning uitstekend bereikbaar per auto middels diverse uitvalswegen en de snelwegen A16 en A20. 

Als u het fantastische 3- kamer appartement op de derde etage binnenkomt valt gelijk vanuit de hal de ruime en lichte woonkamer op. Met als voordeel dat u aan weerszijde toegang heeft tot een groot balkon gelegen op het zuidwesten en een kleiner balkon gelegen op het zuidoosten.

U kunt op een zonnige dag dus altijd genieten van een koffiemomentje of bijvoorbeeld een ontbijtje. 

Op het grote balkon heeft u uitzicht over het Pier Panderplein welke vernieuwd wordt tot een gezellig plein met horecagelegenheden en een bruisende locatie van de gehele woonwijk zal gaan bieden.

Vanuit de hal heeft u toegang tot een apart toilet, de badkamer en twee slaapkamers.

De badkamer is voorzien van douche en een wastafel en biedt gelegenheid voor opstelling van een wasmachine en droger.

 Er zijn twee slaapkamers. De eerste ruime slaapkamer geeft tevens toegang tot het balkon aan de achterzijde.

 Voor uw opslag is er zelfs een externe bergruimte aanwezig.

 

Vraagprijs € 167.999,- K.K.

 

 Wij nodigen u van harte uit om dit appartement te bezichtigen. U kunt ons bereiken onder telefoonnummer  0181-325545 of info@ewmakelaars.nl voor het maken van een afspraak of nadere informatie !

 

 

 

 

 

 

 

https://www.funda.nl/koop/capelle-aan-den-ijssel/appartement-86624552-mari-andriessenrade-13/

 

 

 

 


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 23-05-2019. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.


Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Hypotheek oversluiten. Wat levert dat op?
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie