Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0181 - 325 545
  • info@vwadvies.nl
  • 0181 - 325 546
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

14-05-2019

Binnenkort een sfeervolle eengezinswoning te koop aan Steenhouwer te Hellevoetsluis

Bent u op zoek naar een sfeervolle eengezinswoning in Hellevoetsluis  ?

Dan is deze 4 kamer woning aan de Steenhouwer 8 met een vraagprijs van

€214.999,- k.k. vast iets voor u!  

Deze gezellige woning heeft door de aanbouw een zeer lichte en ruime woonkamer veel mogelijkheden voor een speelse indeling. De openslaande deuren betrekken de tuin bij de woonkamer, extra genieten van een mooie zomerdag ! 

De woning ligt in een rustige straat zonder doorgaand verkeer in de gezellige wijk de Kooistee, aan de rand van Hellevoetsluis. Het bomenlaantje met groenstrook aan de voorzijde maakt het een goede locatie. Een heerlijke plek om na een drukke dag tot rust te komen.

Indeling van de woning

Middels de onderhoudsvriendelijke voortuin komt u in de hal, waar u een hangend toilet en de meterkast treft. Door de ramen aan weerskanten valt gelijk de sfeervolle en lichte woonkamer u op !

De keuken met veel apparatuur zorgt echt voor een warme sfeer in deze woning.  Deze is van alle gemakken voorzien zoals een fornuis met brede oven, apothekerskast, vaatwasser etc.

Op de eerste etage vind u  de 2 slaapkamers en de badkamer. Deze is van alle gemakken voorzien, een tweede toilet, wastafel en zeer luxe douchecabine.

De zolderetage heeft aan de achterzijde van de woning een dakraam en kan als hobby ruimte of net als huidige bewoners als 3e slaapkamer in gebruik worden genomen. Tevens is er een afzonderlijk ruimte voor opslag van uw spullen en natuurlijk de wasmachine en droger.

 

Bent u nieuwsgierig geworden of kent u iemand die graag meer informatie wenst  nog voordat de woning op de bekende sites wordt geplaatst ?

Neemt u contact met ons voor een bezichtigng onder telefoonnummer 0181-325545 of info@ewmakelaars.nl

woonkamer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

achtergevel steenhouwer 8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

slaapkamer steenhouwer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

woonkamer

Meer weten of persoonlijk advies?

Gegevens