Bent u op zoek naar een net onderhouden 5 kamer eengezinswoning in Spijkenisse ?

Wij bieden namens de bewoners u een woning aan met 4 slaapkamers, ruime en zeer lichte woonkamer  met voor – en achtertuin zodat u altijd van een zonnetje of juist de schaduw kunt genieten op een mooie zomerse dag ! Een vrijstaande stenen berging, zeer net toilet, ruime badkamer met tweede toilet en frisse witte keuken waar u de eettafel gezellig kunt plaatsen en kunt genieten van het zicht over de tuin.

Deze zeer net afgewerkte tussenwoning is gelegen aan de Kikkerveen, een autoluwe straat in de geliefde wijk ‘ ‘Waterland” Voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Slechts op loopafstand treft u openbaar vervoer, winkels, scholen en natuurlijk het park Waterland.

https://www.funda.nl/koop/spijkenisse/huis-86576526-kikkerveen-226/

Kortom: een perfecte woning wat een bezoekje waard is! Bel ons voor een bezichtiging onder telefoonnummer  0181-325545 , vraag naar Henry van Wiligen of Linda Elferink-Vrijland

 

Vraagprijs € 214.999,- k.k.

 

Kikkerveen

 

 

 

 

 

 

woonkamer kikkerveen

 

 

 

 

 

 

achtertuin Kikkerveen


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 07-05-2019. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.


Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Hypotheek oversluiten. Wat levert dat op?
meer informatie