Binnenkort in de verkoop !

Bent u op zoek naar een net onderhouden 5 kamer eengezinswoning in Spijkenisse ?

 

Wij bieden namens de bewoners u een woning aan met 4 slaapkamers, ruime en zeer lichte woonkamer aan met voor – en achtertuin odat u altijd van een zonnetje of juist de schaduw kunt genieten op een mooie zomerse dag ! Een vrijstaande stenen berging, zeer net toilet, ruime badkamer met tweede toilet en frisse witte keuken waar u de eettafel gezellig bij kunt plaatsen en kunt genieten van het zicht over de tuin.

Deze zeer net afgewerkte tussenwoning is gelegen aan de Kikkerveen, een autoluwe straat in de geliefde wijk ‘ ‘Waterland” Voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Slechts op loopafstand treft u openbaar vervoer, winkels, scholen en natuurlijk het park Waterland.

Kortom: een perfecte woning wat een bezoekje waard is! Bel ons nog voordat de woning op de gebruikelijke websites in de verkoop komt voor een bezichtiging. Telefoonnummer 0181-325545 , vraag naar Henry van Wiligen of Linda Elferink-Vrijland

 

Vraagprijs € 214.999,-

 

Voorzijde Kikkerveen

 

 

 

 

 

 

achtertuin Kikkerveen

 

 

 

 

 

 

woonkamre kikkerveen


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 31-03-2019. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.


Hypotheek oversluiten. Wat levert dat op?
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie