Geachte KMT Assurantiën relatie,

Na jarenlang voor u als verzekeringsadviseur actief te zijn geweest op het gebied van verzekeringen en financiële dienstverlening, heeft Onno Teders zijn portefeuille sinds juli aan ons kantoor overgedragen. Dit betekent dat uw verzekeringszaken voortaan door ons kantoor worden behartigd, daarom stellen wij ons graag kort even aan u voor.

Ons assurantiekantoor is gevestigd in Spijkenisse, waar wij al velen jaren in de regio actief zijn. Met een team van tien adviseurs vormen wij een kleinschalig assurantiekantoor waar service, toegankelijkheid en persoonlijke benadering voor onze klanten nog zeker gewaarborgd zijn. Op onze website staan onze medewerkers met elk een specialisme. Zo kunt u alvast digitaal kennis maken, wij hechten echter waarde aan een persoonlijke kennismaking. Daarnaast helpen wij u graag om uw verzekeringen, waar nodig, weer te actualiseren.

Wat verandert er voor u?

Uw polissen blijven ongewijzigd doorlopen, precies zoals ze ooit zo geadviseerd zijn. Uw adviseur Onno Teders blijft werkzaam binnen ons kantoor en staat u graag te woord. Tevens kan een van onze medewerkers u uitstekend helpen met uw particuliere en zakelijke verzekeringen, hypotheken, echtscheiding mediation of andere vormen van financiële dienstverlening.

Wanneer u een (telefonische) afspraak met ons op prijs stelt, neemt een van onze adviseurs uw verzekeringen graag met u door. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 uur en 17:00 uur via telefoonnummer 0181-325545, per   bericht en uiteraard zijn wij per mail bereikbaar via info@vwadvies.nl.

 

 

 

Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie